Forside - Slagterimaskiner | Maskiner til slagterier – forsidetekst

Slagterimaskiner | Maskiner til slagterier – forsidetekst

SLAGTERIMASKINER | Maskiner til slagterier – The best online

Vi sælger maskiner til slagterier, supermarkeder mv. Det er vi stolte af og har leveret slagterimaskiner siden 1938.

Der er ikke mange, der har vores know-how om slagterimaskiner. Vor viden, din fordel – sådan kan det også siges.

Slagterimaskiner er en vigtig del af den danske industri. Vi er eksperter på fødevaremaskiner og pakkemaskiner.

Vi fører ikke kun nye, men også brugte slagterimaskiner, såsom lynhakker, kødhakker, røgeanlæg, røgeovne, kogekar og mange flere. INGVALD har alle typer af slagterimaskiner.

INGVALD køber slagterimaskiner fra konkursboer, virksomheder der fusionerer og slagterivirksomheder, som lukker eller flytter deres produktion. Vi sælger maskiner til fødevarebranchen og fødevareindustrien – bl.a. til kød-, fisk-, grønt og fjerkræindustrien.

Kontakt os idag hvis du mangler slagterimaskiner.

Pakkemaskiner fra webomatic er også en del af INGVALD. Vi har været på banen siden 1958 med pakkemaskiner – se mere på www.webomatic.de.

Salg af slagterimaskiner

Maskiner til slagterier og pakkemaskiner i form af vakuumpakker, traysealere og dybtrækmaskiner.Webomatic pakkemaskiner er i forvejen kendt på det danske marked, og nu bliver flere produkter fra webomatic markedsført i Danmark. Dette omfatter udvikling og implementering af pakkemaskiner til såvel bestående som nye applikationer.

INGVALD Slagterimaskiner | Maskiner til slagterier har efter mere end 75 års samarbejde med fødevarebranchen valgt at sadle om. INGVALD har set markedet for pakkemaskiner ændre sig mod MAP-pakninger i færdige bakker. Kontakt INGVALD på 66 11 82 11, hvis du vil vide mere om vores Slagterimaskiner | Maskiner til slagterier eller pakkemaskiner.

Vort leveringsprogram omfatter pakkemaskiner og slagterimaskiner. Vi repræsenterer førende udenlandske leverandører inden for pakkemaskiner og Slagterimaskiner & Maskiner til slagterier til branchen. Se mere her på www.ingvald.dk.