Ny vakuumfylder til Holsted Kød

Nye maskiner giver nye fordele. Så nemt kan det siges, når man spørger Roy Sørensen, indehaver af og slagtermester hos Holsted Kød. Den jyske virksomhed har i 2024 købt en ny vakuumfylder fra FREY – og nu kommer der mere igennem end nogensinde før.

Holsted Kød fokuserer på specialproduktioner. Eller som Roy siger, “vi er en nichevirksomhed, som producerer nicheproduktioner. Vi har derfor brug for, at vores maskiner hjælper os – og gør det nemmere for os at drive virksomheden.”

Det gør deres seneste maskine også. En vakuumfylder fra FREY. En sjov lille baghistorie i den forbindelse: Den tidligere vakuumfylder sang på sidste vers. Det var faktisk også en maskine fra FREY. Samme model. *Bare 30 år ældre*. Så kan man snakke om tysk kvalitet. Og når en maskine har 30 år på bagen, kan det være svært at finde reservedele, hvis der er noget galt med maskineriet.

Derfor gav det mere end god mening at få skiftet vakuumfylderen ud med noget tidssvarende og moderne. Hvorfor ikke kigge i samme boldgade som den tidligere maskine? Ja, hvorfor ikke, tænkte Roy.

“Vi har været enormt glade for vores vakuumfylder fra FREY. Men den skulle skiftes ud. Det var bare et spørgsmål om tid, før den ikke kunne mere. Når man er glad for noget, så skal man ikke skifte alt fra langt væk. FREY var derfor et oplagt valg for os.”

Valget faldt derfor på en FREY F-line F52. Den nye maskine er allerede i brug, og der er allerede kørt en hulens masse fars igennem. Ja, der har faktisk aldrig været så meget kød igennem maskineriet på så kort tid.

Oplæring er en del af pakken

En vakuumfylder er muligvis den bedste investering for din forretning. Men det må aldrig blive en videnskab at betjene maskinerne. Derfor er der altid oplæring med i pakken – eller mulighed for det. I dette tilfælde er det Lars Hansen, som har været med til at køre maskinen ind og fået sat det hele ordentligt op.

Og som Roy siger, “det har været en absolut fornøjelse at have Lars på besøg. Selvom vi joker lidt med hinanden, så har vi været glade for den gode service og den store hjælp i opstarten. Lars er altid velkommen her – også i de fine sko”.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om vakuumfylder fra Frey, og hvordan de kunne styrke din produktion, er du altid velkommen til at hive fat i os. Vores telefoner er åbne. Du kan også sende en mail på [email protected].