Forside - Slagterimaskiner

Slagterimaskiner

Alle former for slagterimaskiner

INGVALD™ har produceret, leveret og serviceret slagterimaskiner siden 1938. Vi leverer alle former for kødhakkere, Mado båndsave og røganlæg til detailhandlen og røgeanlæg til industrien. Vi leverer også pålægsmaskiner, pølsestoppere, saltlagesprøjter, kogekar og konvektionsovne. Vi tilbyder terningsskærere i mange forskellige størrelser, der uden problemer kan håndtere kød helt ned til -5 °C.

Vores slagterimaskiner udmærker sig ved et effektivt, ergonomisk og hygiejnisk design, uanset om det er den lille delikatessekødhakker til jægeren, butikskødhakkeren med bøfformer eller den store industrielle hakker udført komplet i rustfrit stål. Til store supermarkeder tilbyder vi slagterimaskiner, som gør portionering af hakket kød endnu mere effektiv og hygiejnisk.

Vi har et stort udvalg af brugte slagterimaskiner. I vores brugtafdeling kan du finde et godt tilbud på alt fra lynhakkere til slibemaskiner.

Vores leverandører

Vi leverer slagterimaskiner til både danske og udenlandske kunder. Blandt vores leverandører er tyske kvalitetsproducenter som Foodlogistik, KG Wetter og Mado. Fra Ramon fører vi Danmarks mest solgte lynhakkere til alle typer kød, et sortiment udført udelukkende i rustfrit stål.

Leasing af slagterimaskiner

Ønsker du ikke at investere i en maskine, kan vi tilbyde leasing af slagterimaskiner. Vi skræddersyr en aftale efter dine behov, så du får lige præcis det udstyr, du har brug for, når du har brug for det. Har du brug for at ændre på kapaciteten, er det enkelt at justere på leasingaftalen, så du undgår spild. Læs mere om leasing af slagterimaskiner.

Eftersyn og reparation af slagterimaskiner

Vi tilbyder reparation af slagterimaskiner og ikke kun de slagterimaskiner, vi selv har produceret og leveret. Vores serviceteknikere har kompetencer til at fikse de fleste slagterimaskiner, og de kan derfor ofte hjælpe vores kunder med hele maskinparken.

Vi anbefaler vores kunder at indgå serviceaftalen TechCare™ for at sikre fornuftige løbende eftersyn af slagterimaskiner og dermed forebygge driftsstop. Nedetid er både dyrt og irriterende, men med vores serviceaftale, får du hurtig og kompetent hjælp, så dine slagterimaskiner kan køre igen. Læs mere om TechCare™.

Vores serviceafdeling sidder klar ved telefonerne for at giver dig en fyldestgørende vejledning om slagterimaskiner, så du får den helt rigtige løsning.

Meget mere end slagterimaskiner

Årtiers beskæftigelse med slagterimaskiner har givet os erfaringer, som vi har omsat til en række andre maskiner til fødevarebranchen. Udover slagterimaskiner leverer vi således grovopvaskere, kassevaskere og en lang række pakkemaskiner. Vi har ligeledes et bredt udvalg af inventar til fødevarebranchen i form af ergonomiske borde og vogne.