Fra smugkig til ny kassevasker

De færreste har tid og overskud til at spise sundt og varieret hverdagsmad, hver uge, altid. Det har RetNemt lavet om på.

RetNemt leverer sunde måltidskasser, med opskrifter direkte til kundens dørtrin. Maden kommer i en kølekasse. Det betyder, at sidste uges kølekasse tages med retur. Den skal nemlig genbruges til glæde og gavn for miljøet.

RetNemts forretningsmodel og vækstrejse stiller store krav til virksomhedens logistik og rengøring af de mange kølekasser, der hver uge kommer retur.

I takt med virksomhedens vækst voksede behovet for en ny og mere moderne kassevasker. Den gamle var simpelthen for gammeldags det var blevet en flaskehals.

”Vi havde en mindre kassevasker med lille kapacitet. Vi kunne faktisk kun vaske én kasse af adgangen. Det var på flere måder en form for flaskehals i vores virksomhed. Vi ønskede en ny kassevasker, der passede til vores behov – det fik vi,” siger Johnny Henriksen, produktionschef hos RetNemt.

Det hele startede med et smugkig
For at kunne rådgive og vejlede RetNemt, sendte vi vores fagspecialist og sælger, Leif, ud til virksomheden for at afdække og afklare deres kassevasker-behov. Ganske rigtig. Virksomhedens daværende kassevasker var en flaskehals. Det gik for langsomt. Det var spild. Både af tid og ressourcer.

Vi havde tidligere leveret en kassevasker, der svarede til RetNemts behov, til en virksomhed placeret på Sjælland. Det var derfor oplagt at besøge virksomheden, få en fornemmelse af denne type kassevasker og dermed give vores kunde et 1:1 kig ind i, hvordan denne type kassevasker ville passe ind i deres setup.

”Vi kunne se, hvad vi købte. Det var helt afgørende for os, at vi måtte se en tilsvarende maskine hos en anden virksomhed her på Sjælland. Vi blev tilmed inviteret ned til producenten i Tyskland – sikke en service. Det havde vi ikke regnet med,” siger en begejstret Johnny Henriksen.

Perfekt til vores behov
Den nye kassevasker har givet RetNemt nye muligheder og adskillige fordele. De kører ikke længere i holdskifte, de bruger færre timer end tidligere, færre bekymringer for lederne og nemmere processer.

“Det er som en afdeling for sig,” siger Johnny Henriksen og fortsætter: ”Vi vasker flamingokasser (kølekasser red.). For os var det meget, meget vigtigt, at maskinen kunne holde kasserne helt fast og køre på én række. Der skulle småjusteringer til på maskinen for dette kunne lade sig gøre. Vi fik faktisk en skræddersyet løsning, lige til os, til vores behov. Den kører fra mandag-fredag, næsten hele døgnet. Det er faktisk os, der er flaskehalsen nu.”

RetNemt har investeret i en kassevasker fra Kitzinger. Du kan se flere kassevaskere her eller tage kontakt til en af vores fagspecialister, Leif eller Lars, lige her.