Forside - Vakuumpakker

Vakuumpakker

Når den gode smag skal bevares
Uden luft ville vi være ilde stedt. Men luft er også den mest almindelige årsag til, at vores fødevarer mister næringsværdi, konsistens, smag og kvalitet. Med en vakuumpakker kan du fjerne luften, så indholdet holder sig frisk i længere tid. Når fødevarer bliver pakket med en vakuumpakker, forsegles smagen i bogstaveligste forstand. Det er en egenskab, som også kommer til sin ret, når kød skal marineres.

Med en vakuumpakker sparer du tid og penge. Du kan forlænge råvarernes holdbarhed op til fem gange. Du undgår frostskader, udtørring og rim – og både smag og konsistens bevares optimalt. En vakuumpakker er også pladsbesparende, idet pakkerne fylder meget mindre, når luften er presset ud. Almindelig pakning af fødevarer kan gøre det svært at overskue, hvad man har på lager, men vakuumpakket mad er nemt at genkende.

Vakuumpakker til professionelle og private
Hos INGVALD finder du en vakuumpakker uanset, hvilket behov du måtte have. Vi har et kæmpe udvalg af bordmodeller og gulvmodeller til fødevareindustrien, slagteren, supermarkedet, ostehandleren og gårdbutikken.

Vi sælger mest til industrien, men vi kan også tilbyde en vakuumpakker til private, der vil pakke kød og vildt lige så professionelt som slagteren. Der er tale om det perfekte værktøj til fiskeren, jægeren eller husholdningen, som vil fylde fryseren med kvalitetskød.

Vores serviceafdeling sidder klar ved telefonerne for at give dig en fyldestgørende vejledning, så du får den helt rigtige vakuumpakker.

Søger du en brugt vakuumpakker, skal du kigge i vores brugtafdeling, hvor du finder en bred vifte af gode tilbud – måske også en vakuumpakker.

Individuelle løsninger til fødevare- og medicinalbranchen
Vores smarte emballageteknologi skaber individuelle løsninger for dine produkter som kød, fisk, ost, brød, frugt og grønt eller non-food. Vakuumpakning er uundværligt på det medicinske område til f.eks. emballageløsninger til medicinsk udstyr og lægemidler, men det bruges også til kosmetik, elektroniske elementer og til husholdningsprodukter.

INGVALD har mere end 70 års erfaring med maskiner til fødevarebranchen. Vi er agent for det tyske WEBOMATIC med salg af pakkemaskiner i Danmark. Vi har indgået en strategisk aftale med WEBOMATIC, der omfatter udvikling og implementering af nye applikationer.

En vakuumpakker er blot én type pakkemaskine. Udover en vakuumpakker kan vi levere en traysealer eller dybtrækker til dig.

Hurtig og kompetent hjælp
Hvis uheldet er ude, kan vi reparere din vakuumpakker, også hvis den ikke er leveret af os. Vores serviceteknikere har kompetencer til at fikse de fleste pakkemaskiner, og de kan derfor ofte hjælpe vores kunder med hele maskinparken.

Vi anbefaler at indgå serviceaftalen TechCare™ for at sikre fornuftige løbende eftersyn af pakkemaskiner og dermed forebygge driftsstop. Nedetid er både dyrt og irriterende, men med vores serviceaftale får du hurtig og kompetent hjælp, så din vakuumpakker kan køre igen. Læs mere om TechCare™.