Forside - Om Ingvald

Om Ingvald

På banen siden 1938 med produktion, salg og service af slagterimaskiner.

INGVALD Christensen A/S er en fynsk virksomhed med speciale i maskiner og udstyr til fødevarebranchen. Vores ekspertise og erfaring er opbygget over 80 år, hvor vi har hjulpet virksomheder i Danmark og udlandet med alt fra røgovne til paneringsmaskiner. Vi udvikler, producerer, leverer og servicerer maskiner, der primært bruges hos slagtere, i delikatesser og storkøkkener.

Fra basisviden til bredt sortiment

Vi har et bredt sortiment for at imødekomme virksomheders strenge krav til kvalitetsmaskiner inden for fødevarebranchen – og med egen serviceafdeling får vores kunder en fleksibel, pålidelige leverandør, der har den nødvendige viden og de rigtige kompetencer. Vi henvender os derfor til et bredt kundesegment både i ind- og udlandet.

Leverer og reparerer

INGVALD™ producerer og leverer ikke blot maskiner. Vi reparerer dem også, hvis der er brug for det – og det gælder ikke kun maskiner produceret og leveret af INGVALD™.

Vores serviceteknikere har brede kompetencer, der gør dem i stand til at reparere langt de fleste maskiner, når de enten besøger vores kunder under servicebesøg eller lokalt på vores eget værksted. Det er en kompetence og fleksibilitet vores kunder sætter pris på.

Og skulle der opstå akutte spørgsmål, sidder vores serviceafdeling altid klar på telefonen.

INGVALD™
Jesper Mayland Christensen
Adm. Direktør