Forside - Om Ingvald

Om Ingvald

På banen siden 1938 med produktion, salg og service af slagterimaskiner.

INGVALD™ Christensen anno 2010’erne er baseret på en stor mængde viden og erfaring. En erfaring, der er bygget op igennem otte årtier, hvor vi har beskæftiget os med slagterimaskiner. Fra udvikling og produktion til salg og service. Vi er stolte af det, vi kan og gør for vores kunder.

Fra basisviden til bredt sortiment

Vores basisviden omkring slagterimaskiner har vi med held omsat i en række andre maskiner til fødevarebranchen. Derfor henvender vi os i dag med et bredt sortiment til virksomheder i både Danmark og udlandet, der producerer og håndterer fødevarer.

Leverer og reparerer

INGVALD™ producerer og leverer ikke blot maskiner. Vi reparerer dem også, når der er brug for det. Det gælder ikke bare de maskiner, der er produceret og leveret fra INGVALD™. Vores serviceteknikere har brede kompetencer, der gør dem i stand til at reparere langt de fleste maskiner, når de besøger vores kunder under servicebesøg. Det er en fleksibilitet, som vores kunder sætter stor pris på.

Hertil kommer en serviceafdeling, der tager godt imod telefoniske spørgsmål og sikrer vores kunder de rette løsninger.

Vi anbefaler alle vores kunder at samle deres serviceeftersyn i vores TechCare™ Serviceaftale, der giver mange fordele – bl.a. fordi det er både bedre og billigere at forebygge end at helbrede.

INGVALD™ har til huse i Odense – centralt i Danmark og med kunder i både Danmark og resten af Norden.

For femte år i træk har INGVALD opnået AAA-ratingen – AAA-ratingen gives alene til solide virksomheder. Det flotte resultat har vi først og fremmest opnået takket været vores kunders loyalitet.

Denne hjemmeside byder på en række informationer om os og vores produkter.Vi står dog også gerne til rådighed på telefon 66 11 82 11, hvis du har brug for flere svar.

INGVALD™

Jesper Mayland Christensen
Adm. Direktør

IMG_4215