INGVALD Christensen A/S og Foldager Automatik bliver til én

INGVALD Christensen A/S køber Foldager Automatik og overtager pr. 1. januar 2019 alle aktiviteter i virksomheden — et led i INGVALD Christensens plan og ønske om at styrke virksomhedens serviceafdeling.

INGVALD Christensen A/S, der har eksisteret siden 1938, beskæftiger sig med udvikling, salg og service af slagterimaskiner. For at styrke virksomhedens profil — og på samme tid styrke serviceafdelingen — har INGVALD pr. 7 december 2018 købt Foldager Automatik, hvorfor alle aktiviteter samt medarbejderstab overgår til INGVALD.

“Vi er glade for købet af Foldager Automatik. Deres forretning, struktur og medarbejderstab passer perfekt ind i vores planer og ønske om et stærkere serviceteam. Vi går en meget spændende tid i møde, hvor vi allerede fra årsskiftet bliver til én enhed,” siger Jesper Mayland Christensen om overtagelsen af Foldager Automatik, som har hovedsæde i Vissenbjerg på Fyn.

Det betyder tilgang af nye medarbejdere, hvor én af dem, den nuværende direktør i Foldager Automatik, Michael Fløjborg, bliver en del af ejerkredsen i INGVALD.

Michael, der har arbejdet med salg og service af slagterimaskiner siden 2005, siger, at “det er den absolut bedste måde at fremtidssikre os på. Vi bliver ikke kun stærkere på service; vi bliver stærkere i alle facetter — det gælder både udvikling, salg og service af slagterimaskiner til det danske erhvervsliv. I Foldager Automatik er vi meget glade og begejstret for at blive en del af INGVALD.”

Om INGVALD Christensen A/S
INGVALD Christensen A/S er en fynsk virksomhed med speciale i maskiner og udstyr til fødevarebranchen. Vores ekspertise og erfaring er opbygget over 80 år, hvor vi har hjulpet virksomheder i Danmark og udlandet med alt fra røgovne til paneringsmaskiner. Vi udvikler, producerer, leverer og servicerer maskiner, der primært bruges hos slagtere, supermarkeder og fødevareindustrien.

For spørgsmål eller yderligere kommentarer
Adm. direktør, Jesper Mayland Christensen
[email protected]
+45 66 11 82 11