INGVALD er ny MADO-agent i Danmark

Det førende mærke inden for slagterimaskiner i danske supermarkeder og slagterbutikker. Sådan har virkeligheden været for det tyske kvalitetsmærke MADO gennem de seneste 20 år, og nu overtager INGVALD salget af MADO-produkter.

Fra den 1. oktober 2016 er INGVALD ny MADO-agent i Danmark, og et stort parti kvalitetsmaskiner er klar til salg. Det drejer sig om både kødhakkere fra den mindste bordmodel til den kæmpestore industrimodel, båndsave i alle størrelser, lynhakkere, knivslibemaskiner og reservedele til alle MADO-maskiner.

INGVALD har overtaget agenturet på MADO-maskiner fra Brønderslev-virksomheden Intech International a/s, hvor salgschef Søren Ibsen har arbejdet med salg og service af MADO-produkter i 20 år.

”Jeg har gennem alle disse år været med til at sælge MADO ind i stort set alle slagteriafdelinger i danske supermarkeder, og der står også rigtig mange maskiner i de private slagterbutikker,” fortæller Søren Ibsen, som overdrager agenturet, fordi han snart fylder 65 år og ønsker at gå lidt ned i arbejdstempo.

”Vi har arbejdet med at udvikle agenturet i mange år og har fået solgt mere end 1.000 MADO-maskiner i Danmark, og vi skylder derfor ejerne af MADO Tyskland at finde en egnet efterfølger. Det mener vi, er tilfældet med INGVALD,” siger salgschefen.

Direktør Jesper Mayland Christensen fra INGVALD glæder sig til at stå for salget af MADO-produkter og er netop kommet hjem fra Tyskland, hvor han officielt har fået overdraget agenturet af Intech International.

”INGVALD har i forvejen et rigtig godt kendskab til familien bag MADO. Et af familiemedlemmerne derfra er direktør for Vakona, som producerer saltlagesprøjter og vakuumtumblere, og de maskiner står vi allerede for forhandlingen af. Derfor var det også et oplagt valg, at vi overtog MADO og selvfølgelig et valg, som vi er meget glade for her hos INGVALD,” fortæller Jesper Mayland Christensen.

På rejsen til Tyskland oplevede Jesper Mayland Christensen også byggeriet af den nye MADO-produktionshal, som bliver udvidet med 1.500 kvadratmeter og den nye administrationsbygning på 900 kvadratmeter. Så det er ikke kun salget i Danmark, som ifølge direktøren bliver stort. MADO har også fortsat store planer.

Vil du vide mere, så kontakt:
Direktør Jesper Mayland Christensen, INGVALD, telefon 66 11 82 11, [email protected]