Nye maskiner gav nye muligheder

SuperBrugsen i Øster Jølby havde et brændende ønske om vækst. Med en ny tilbygning og nye maskiner kom nye muligheder – og vækst!

Slagtermester Leif Kollerup har været fast kunde hos INGVALD Christensen A/S i mere end to årtier. Og da SuperBrugsen i Øster Jølby stod med en færdig tilbygning til slagterafdelingen, var Leif ikke i tvivl om, hvem han skulle ringe til. Han ringede til os; nu var det igen tid til nye maskiner.

Det drejede sig om en ny lynhakker, som skulle give slagtermesteren og de andre slagtere flere muligheder, større kapacitet, mere tid og selvfølgelig bedre arbejdsgange. For det er ingen hemmelighed, at der er gang i dén i Øster Jølby. Med den nye tilbygning var det nødvendigt at få nye maskiner i produktionen, hurtigst muligt. Der skulle nemlig kunne komme mere igennem maskineriet.

I samråd med INGVALD faldt valget på en lynhakker fra MADO – en 70L for at være præcis. En beslutning Leif har været meget, meget glad for:

»Det var vigtigt for os at skabe de bedste rammer for vækst. Med den nye tilbygning havde vi også brug for at tænke over vores maskiner. Vi fandt ret hurtigt ud af, at vi havde brug for en ny lynhakker, men ikke hvilken som helst lynhakker. Tidligere havde vi noget som minder om en Toyota. Nu, med en MADO-lynhakker, har vi fået en Mercedes,« siger en meget begejstret slagtermester, Leif Kollerup.

Lynhakkeren fra MADO har været med til at skabe nye muligheder, give mere tid til at lave andre opgaver og gjort det nemmere at være slagtermester i Øster Jølby. Leif Kollerup bruger lynhakkeren til at lave alt fra spegepølser til grillpølser.

Men for det ikke skal være løgn; efter tilbygningen fik slagtermesteren også brug for en røgeovn mere – der var nemlig tryk på kedlerne. I samråd med os faldt valget på en endnu røgeovn fra Mauting. Det betød også, at SuperBrugsen i Øster Jølby gik fra en røgeovn til to.

»Jeg ser ingen grund til, at vi stopper os selv. Vi har fart på og ved at have de rigtige maskiner i vores produktion, giver vi os selv rigtige gode muligheder for at kunne køre på. De rigtige maskiner gør det muligt at få mere igennem, de gør os mere effektive, og de giver os mere tid – de nye maskiner har givet os alle tre ting,« siger Leif Kollerup.

For INGVALD Christensen A/S har det også været en succes. Vi er glade for at have været med hele vejen fra idé til opsætning og selvfølgelig oplæring.