Båndsteger Twin Grill
Tænk større lige fra start!
Vælg en tilberedningsmetode, der kan skaleres op i etaper uden at ofre produktivitet eller produktkvalitet. Twin Grill S tilbyder fødevarevirksomheder at teste eller begynde at producere stegte produkter.
Catering
TWIN-COOK båndsteger kræver lidt plads til høje produktivitetsniveauer. Det er løsningen på udfordringer som klargøring af større mængder på kort tid, mangel på kompetencer, arbejdskraft og omkostningspres. TWIN-COOK er designet til at være produktiv, let at forstå, nem at vaske og vedligeholde.
Receptbanken gør det muligt at gemme alle parameterindstillinger for individuelle produkter for at levere det samme resultat gang på gang. At designe dine menuer ud fra den mest produktive tilberedningsmetode giver dig mulighed for at møde nogle af disse udfordringer.
R&D Fødevareindustrien
Fødevareindustriens R&D med behov for at udvikle produkter og teste markedsidéer, inden man køber et større system, skal have en plan for, hvordan mængderne skal opskaleres. Stationære skabs- og batchovne bruges ofte til R&D. Men omkostninger og produktivitet bliver en prioritet, når produktionsmængderne vokser. At opretholde produktkvaliteten og fortsætte med at leve op til produktforventningerne bliver en udfordring, når procesvolumen skal øges. Damp- og varmlufttunneler øger produktionsmængderne, men de vil også ændre karakteristika og kvaliteter af de produkter, der er udviklet af R&D. Stegning af kylling og pandestegning af hamburger, frikadeller i et vådt miljø vil forringe produktkvaliteten. Det er en fordel, hvis R&D-køkkenet har sit eget pilot med en varmeoverførselsmetode, der kan opskaleres uden at ofre produkternes kvaliteter. Tænk STORT lige fra start!
Fødevarevirksomhed opstart
Finansiering af de nødvendige investeringer kan være udfordrende for fødevareiværksættere og nystartede fødevarevirksomheder. Produktion af specifikke produkter kræver en vis grad af automatisering for at være omkostningseffektiv. Fødevareiværksættere befinder sig ofte i grænselandet mellem ineffektive ovne, der kræver arbejdskraft til at tilberede mad i partier, og større fortsatte madlavningssystemer til fødevareindustrien, der kræver betydelige investeringer. TWIN-COOK Contact Cooker er en reduceret model af de kontinuerlige stegesystemer, der bruges til omkostningseffektiv produktion i fødevareindustrien. Det mindre format for kapaciteter op til 90 kg (200 lbs) i timen gør TWIN-COOK til et overkommeligt alternativ for iværksættere og nystartede fødevarevirksomheder. Når produktionsmængderne vokser, leverer vores SPC og ConDuo, som trin for trin tager dine produktionsmængder til næste niveau.
Centralkøkkener
Skolekøkkener, catering, hospitaler, resorts og fælleskøkkener. Centralkøkkenets rolle er at forkoge hovedingredienserne på en sikker og omkostningseffektiv måde, så satellitkøkkener, skolekøkkener og hospitaler kan servere hundredvis af friske måltider til frokost og aftensmad. Det kræver meget køkkenudstyr, plads, energi, vand, spild og arbejdskraft at tilberede hundredvis af måltider fra bunden. Tilberedning, stegning og stegning af ingredienser kontinuerligt i et centralt køkken reducerer energi- og vandforbruget, arbejdsomkostningerne og frigør tid til andre ting. Direkte kontakt varmeoverførsel fra begge sider halverer tilberedningstiden for de fleste produkter. Hvis produkttykkelsen overtages før tilberedning, kan tilberedningstiden halveres igen. TWIN-COOK eliminerer læsning og losning af stativer, åbning og lukning af døre og håndtering af reolvogne.
Sandwichindustrien
Klar til at spise sandwich og salater er populære bekvemme fødevarer. Lokale sandwichmagere og større fødevarevirksomheder laver dem. Vi finder dem på caféer, supermarkeder, togstationer, på vejen og i luften. Baguetter, rundstykker, wraps, trekanter, focaccia, plantebaseret, fransk toast, you name it! Nogle sandwichmagere fokuserer på lokale opskrifter, traditioner og råvarer. Sandwich- og salatproducenter køber enten kogte og ristede ingredienser eller tilbereder selv disse ingredienser til en lavere pris. Ristede grøntsager, bacon, kylling, frikadeller, pølser eller brød med grillmærker, der gør sandwichen mere tiltalende. Det lille TWIN-COOK system er en kontaktbåndsteger, der gør det for dig.
Retail – Cook to go.
Hel grillet kylling og spareribs er almindelige bekvemmelighedsprodukter i mange dagligvarebutikker. Duften af grillet mad kilder vores appetit. Vi tager dem med i en termopose og vi gemmer resterne til næste dag. Madlavningsudstyr til spiseklare produkter tilføjer værdi og bekvemmelighed for forbrugeren og tilføjer samtidig salgsværdi for købmanden. Det er en win win! Flere friske produkter, der tilberedes bag delikatessedisken, kan tilføres værdi. Burgere og frikadeller af kød, fisk eller grøntsager, grillet svinekød, lakseportioner, koteletter mv.