Vakuumtumbler
Enkel krydring, marinering og tumbling med bordmodel MGH20.
MGH er innovativ inden for hurtig og enkel krydring og marinering af følgende produkter: Kød, fjerkræ og fisk forarbejdes selektivt under vakuum i den roterende tromle på MGH-20.
Maskinen fungerer fuldautomatisk efter et program er blevet indtastet. Din udskæring af kød bliver omhyggeligt behandlet og æltet i tromlen. Kødet eller fisken bliver meget mørt under vakuum under programmets intervaller og marinader. Olier og krydderier trænger direkte ind i midten af kødet til frembringelse af en betydelig forbedring i kvalitet, hvad angår smag og mørhed. Vægttabet reduceres betydeligt, og det endelige produkt er saftigt og ser virkelig godt ud.
Fordele for dig og dine kunder er:
- Ligelig fordelning af krydderierne og et appetitligt udseende
- Ingen ødelæggelse af kødets struktur
- Hurtig og enkel behandling
- Ensartet fint kød
- Rentabelt pga. mindre forbrug af krydderier
Kom kødet og den afvejede mængde krydderi eller marinade i MGH-tumbler.
Lad maskinen køre programmet, og du opnår et perfekt resultat.
Spørg efter opskrifter på krydderiblandinger.
Dine kunder vil virkelig værdsætte et reduceret vægttab med op til 15-18%.
Rengøring klares nemt ved at tage tønden af maskinen og vaske den.
Computer med 36 programmer.
Specifikationer
- Mål: 500 x 330 x 500 mm
- Tromlekapacitet: 20 liter (kapacitet: 10 kg)
- Total vægt: 20 kg
- Spænding: 230 V
- Strømforbrug: 0,8 A
- Strøm: 100 W
- Vakuum: 0,75 bar
- Kontinuerlig eller interval vakuum