Forside - Detail - Tumbler - Vakuumtumbler

Vakuumtumbler

Enkel krydring, marinering og tumbling med bordmodel MGH20.

MGH er innovativ inden for hurtig og enkel krydring og marinering af følgende produkter: Kød, fjerkræ og fisk forarbejdes selektivt under vakuum i den roterende tromle på MGH-20.

Maskinen fungerer fuldautomatisk efter et program er blevet indtastet. Din udskæring af kød bliver omhyggeligt behandlet og æltet i tromlen. Kødet eller fisken bliver meget mørt under vakuum under programmets intervaller og marinader. Olier og krydderier trænger direkte ind i midten af kødet til frembringelse af en betydelig forbedring i kvalitet, hvad angår smag og mørhed. Vægttabet reduceres betydeligt, og det endelige produkt er saftigt og ser virkelig godt ud.

Fordele for dig og dine kunder er:

  • Ligelig fordelning af krydderierne og et appetitligt udseende
  • Ingen ødelæggelse af kødets struktur
  • Hurtig og enkel behandling
  • Ensartet fint kød
  • Rentabelt pga. mindre forbrug af krydderier

Kom kødet og den afvejede mængde krydderi eller marinade i MGH-tumbler.
Lad maskinen køre programmet, og du opnår et perfekt resultat.

Spørg efter opskrifter på krydderiblandinger.

Dine kunder vil virkelig værdsætte et reduceret vægttab med op til 15-18%.

Rengøring klares nemt ved at tage tønden af maskinen og vaske den.

Computer med 36 programmer.

Specifikationer

  • Mål: 500 x 330 x 500 mm
  • Tromlekapacitet: 20 liter (kapacitet: 10 kg)
  • Total vægt: 20 kg
  • Spænding: 230 V
  • Strømforbrug: 0,8 A
  • Strøm: 100 W
  • Vakuum: 0,75 bar
  • Kontinuerlig eller interval vakuum

 

Du kan også se mere om vakuumtumbleren her

Få mere info om Vakuumtumbler