Vakuumtumbler
Enkel krydring & marinering med ESK vakuumtumbler.
ESK vakuumtumbler er innovativ inden for hurtig og enkel krydring og marinering af følgende produkter:
- Kød,
- Fjerkræ
- Fisk
Produktet forarbejdes selektivt under vakuum i den roterende tromle. Vakuumtumbleren arbejder fuldautomatisk efter et program er blevet indtastet.
Kød bliver omhyggeligt behandlet og æltet i tromlen. Under vakuumprogrammet trænger olier og krydderier direkte ind i midten af kødet, som dermed sikrer en betydelig forbedring i kvalitet hvad angår smag og mørhed. Vægttabet reduceres betydeligt, og det endelige produkt er saftigt og ser virkelig godt ud.
Du opnår ligelig fordeling af krydderierne og et appetitligt udseende.
- Ingen ødelæggelse af kødets struktur
- Hurtig og enkel behandling
- Rentabelt pga. mindre forbrug af krydderier
- Øget tilvækst i dit produkt efter ønske
Kom kødet og den afvejede mængde krydderi eller marinade i vakuumtumbleren. Start maskinen, lad programmet køre, og du vil opnå et perfekt resultat.
Du kan reducere vægttabet med op til 15-18 % alt efter produkt og ønske.
Vakuumtumbleren er forsynet med en billedskærm og programmer.
Sammen finder vi en størrelse som passer til dit behov.
125, 150, 220, 250, 300, 400, 550, 850 eller 1200 lt.