Sommeren står for døren
Vi holder en kort pause, men vi vender stærkt tilbage.
Det er ikke længe siden, at vi var ramt af noget, der lignende en hedebølge. Men det er først nu, at sommeren banker på døren. I hvert fald hos os i Ingvald.
Vi tager en kort pause over sommeren, men vi vender stærkt tilbage. Kontoret er bemandet. Telefonerne er åbne, men vi har bare lidt færre mand på arbejde end normalt.
I mærker det sikkert ikke, men nu ved I det 🙂
En lille succeshistorie
Frikadellemaskiner er måske det nye sort – ellers burde det blive det! Vi har i den forgangne uge snakket med flere af vores kunder, der har en frikadelleformer i deres produktion. Og sikke en god feedback vi har fået.
Maskinerne bliver i stor stil brugt på de danske hospitaler, hvor de gør en stor forskel for personalet. Fordelene er mange, men det allervigtigste er; at personalet bliver aflastet, produktionshastigheden øges og alle de manuelle processer omkring formeprocessen udgår.
Det betyder, at de mange gentagelser forsvinder. Det giver glæde. Ikke kun hos personalet, men også hos patienterne. De får nemlig friske frikadeller, ligesom mor laver dem, frem for købedunser.
#pølsesnak
I den kommende tid lancerer vi et nyt koncept under Ingvald. Hver eneste dag snakker vi rigtig meget om pølser, da vi i vores dagligdag har kontakt til slagtere i hele landet.
Det har fået os til at tænke. Men vi har også lyttet. Vi ønsker at give noget tilbage til branchen, vi holder så meget af, hvorfor vores koncept skal være til glæde og gavn for alle, der arbejder professionelt med fødevarer.
I første omgang holder vi kortene en smule tæt til kroppen, men der kommer mere information i den nærmeste fremtid.