Strib Fisk: »Vores røgeovne betyder alt for os«
Makrel. Sild. Smørfisk. Hellefisk. Hos Strip Fisk producerer den lille familieejede virksomhed et hav af forskellige fiskeprodukter – med stor succes.
Virksomheden har i årtier drevet fiskebutik på hjørnet ved Havnegade 93 i Middelfart. For tre år siden gennemgik butikken en gennemgribende renovering. Alt skulle moderniseres inklusiv butikkens to ældre røgeovn.
»Før renoveringen havde vi to ældre røgeovn. Den billigste løsning havde nok været at beholde de to røgeovne. Men vi valgte at skifte dem ud med to nye og topmoderne af slagsen. Og hold da op. Det har gjort en forskel for os. Vi behøver ikke længere at gå og holde øje med produktionen. De to ovne passer nærmest selv sig. Det er fantastisk,« siger Kurt Larsen, medindehaver af Strib Fisk.
Det er blot en af de mange fordele ved at opgradere ens ældre røgeovn. De nye og moderne røgeovne har nemlig indbyggede programmer, som gør det nemt og bekvemt at ryge alt fra makrel til smørfisk – uden at skulle være ekspert på området. For Kurt betyder det fx, at han kan overlade store dele af produktionen til andre medarbejdere, fordi han netop har sammensat de helt rigtige programmer, så hans røgede varer altid gennemgår den samme proces – det kræver blot ét tryk på én knap. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er nu virkeligheden for fiskebutikken i Middelfart.
»Før renoveringen havde vi to ældre røgeovn. Den nemmeste og sikkert den billigste løsning på kort sigt, havde været at beholde de to gamle røgeovne. Men vi valgte at skifte dem ud med to nye og topmoderne af slagsen. Og hold da op. Det har gjort en forskel for os. Vi behøver ikke længere at gå og holde øje med produktionen. De passer nærmest selv sig. Det er fantastisk,« siger Kurt Larsen, medindehaver af Strib Fisk.
Garanti for gode resultater
Med to nye røgeovne fra MAUTING er Kurt og hans team i fiskebutikken altid garanteret et godt resultat. Det betyder ikke længere noget, om de to røgeovne kører om natten eller om dagen. Eller om det er sommer eller vinter. De nye røgeovn er bygget til at tilpasse sig omgivelserne – de kan endda selv fylde røgsmuld på, når der er behov for det. Det giver ensartede produkter uden udsving. Dét betyder noget for kunderne.
»Det kan godt være, at vi i butikken har et højt ambitionsniveau. Det har vores kunder også. De har i hvert fald meget høje forventninger til vores varer. Derfor er det så vigtigt, at vi kan levere et ensartet produkt hver gang – så når fru Jensen kommer forbi hver onsdag for at købe fisk, så ved hun, hvad hun kan forvente. Med de nye røgeovne er det blevet nemt for os at producere efter alle kunstens regler blot ved at vælge et program på røgeovnen. Det spiller bare,« siger en begejstret Kurt.
Udmeldingen fra Kurt er klar. De to nye røgeovnen har ikke kun bidraget til et nemmere og hurtigere produktionsflow. De har gjort det nemmere at være en lille familieejet fiskebutik i Middelfart.