Røganlæg fra Mauting
Røganlæg med mulighed for både varme- og koldrøgning.
Røgeanlæg, røggeneratorer og klimaanlæg leveres af INGVALD™ til hele fødevarebranchen.
- Et røganlæg til fødevarebranchen er en maskine, der anvendes til at tilføre røgsmag og aroma til fødevarer. Der er flere fordele ved at bruge et røganlæg til fødevareproduktion:
- Forbedret smag og aroma: Røgen fra anlægget kan forbedre smagen og aromaen af fødevarerne, hvilket kan øge produktets værdi og tiltrækningskraft for forbrugerne.
- Konservering: Røgning kan bidrage til at forlænge holdbarheden af fødevarer ved at reducere vækst af mikroorganismer og forhindre oxidation.
- Forbedret farve: Røg kan give fødevarer en dybere og mere attraktiv farve.
- Fleksibilitet: Røganlægget kan anvendes på en række forskellige fødevarer, herunder kød, fisk, ost og grøntsager.
- Øget produktivitet: Røganlægget kan reducere den tid og arbejdskraft, der kræves for manuel røgning af fødevarer, hvilket kan øge produktiviteten.
Mauting´s røganlæg giver mulighed for både varm- og koldrøgning og tilbyder flere forskellige typer af røggeneratorer, såsom friktion, flis og flydende røg. Systemet er nemt at håndtere og kræver minimal vedligeholdelse.
Den pålidelige tyske mikroprocessorstyring kan kobles op til en PC og opfylder kravene til EN/ISO 9000 kvalitetsstandarden.
Størrelsen på røganlægget varierer, og forskellige vogntyper kan kombineres for at opnå optimal håndtering af produkterne.
Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne.
UKM – røganlæg, det mest succesrige produkt i MAUTING-serien kamrene er velegnede til forarbejdning af alle slags slagterprodukter såsom pølser, kød, fjerkræ, fisk og ost.
Vi leverer og servicerer røganlæg til nordiske fødevareproducenter. Vi kan levere disse anlæg til tørring, rygning, kogning og fermentering
Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information